Pizza Sibiu - Pizza Prima Din Ingrediente Premium - Oferte

Cea mai bună pizza din Sibiu?

Cea mai bună pizza din Sibiu? Nu știm, însă ne-ați spus-o de atâtea ori… Se împlinesc 5 ani de când preparăm și livrăm pizza în Sibiu. Pentru că, în mai multe cazuri, s-a întâmplat să ne trimiteți mici cadouri, să doriți să povestiți mai mult cu noi la telefon sau chiar să ne vizitați la sediu pentru a ne cunoaște, am ales să „ieșim la lumină”.

VĂ SALUTĂM, cu mult drag,

Alina, Ghiță și Andra

pizza prima alina ghita si andra
Povestea noastra

Cine suntem?

Suntem o familie ca multe altele. Cu planuri și visuri, însă și cu determinarea de a munci din greu pentru ca ele să devină realitate. Pizza Prima Sibiu este un astfel de vis pe care acum îl trăim zi de zi.

Avem o inimă recunoascătoare că am reușit să punem bazele unei afaceri, făcând ceea ce ne place mai mult.

Cum? De câte ori am avut de ales între ingrediente mai ieftine și mai scumpe, am ales a doua variantă (chiar dacă asta însemna să ne diminuăm profitul).

Drept urmare, unii dintre voi ne-ați recompensat cu o fidelitate de jumătate de deceniu.

Vă mulțumim și ne bucurăm să fim parte din viața voastră.

Vă asigurăm că la Pizza Prima Sibiu, fiecare livrare e pregătită și pornește înspre voi cu multă dragoste. Ne dorim să găsească la destinație bucurie, pace sufletească și relații armonioase, iar dacă nu e așa, să creeze această atmosferă (cel puțin, pentru o vreme).

Cea Mai Bună Pizza Din Sibiu
Pizza Prima - Pentru campionul din tine!

Pizza cu gust unic, Darul nostru pentru tine

Fiecare dintre noi ne-am depășit limitele la un moment dat. Fiecare dintre noi am ieșit învingători, după ce părea că nu mai vedem nicio lumină la capătul tunelului. Tocmai de aceea, putem spune că fiecare dintre noi ESTE UN CAMPION. Te invităm să asociezi Pizza Prima Sibiu cu ideea de răsplată, cu acel moment în care lași garda jos și răsufli ușurat… Cu clipele de relaxare binemeritată, cu un timp special în care alegi să îți încarci bateriile pentru a-ți continua drumul în cea mai bună formă. Iar dacă vei împărți Pizza Prima cu prietenii sau familia, cu siguranță, ziua ți se va transforma în sărbătoare. Pentru asta, îți stăm la dispoziție și livrăm pizza zilnic, pentru că în fiecare zi, poți găsi un motiv de celebrat.

P.S.: Cutia surpriză în care livrăm pizza și concursurile pe care le organizăm nu îl lasă pe campionul din tine să se plictisească vreodată!

Cea Mai Bună Pizza Din Sibiu

Valorile noastre

Tu comanzi. Noi preparam, livram si servim.

1. Ne pasă de sănătatea ta

Folosim mozzarella (nu înlocuitori pe bază de grăsimi hidrogenate și aditivi), ingrediente proaspete, preponderent locale, iar igiena și curățenia sunt priorități pentru echipa Pizza Prima Sibiu.

2. Ne pasă de timpul tău

Echipa Pizza Prima este alcătuită din oameni cu experiență în domeniu, care prepară și livrează rapid comenzile.

3. Ne pasă de buzunarul tău

Oferim un raport corect calitate-preț. Respectul față de client și față de angajații Pizza Prima ne face să stabilim prețuri corecte pentru ambele părți. Creștem prețul doar atunci când prețul ingredientelor crește și el.

4. Ne pasă de zâmbetul tău

Suntem prima pizzerie din România care livrează pizza în cutii printate cu jocuri, care îți vor capta atenția minute bun

Persoane Publice Despre Pizza Prima

Flick Domnul Rimă

Pentru o pizza delicioasă,
Niciodată nu-i târziu.
Caldă, proaspătă, gustoasă,
Pizza Prima din Sibiu.

flick domnul rima despre pizza prima

Cea mai bună pizza din Sibiu? Ei spun că da!