Andra – The Pizza Girl

Cum a început totul

În 2015, atunci când am pornit la drum cu Pizza Prima Sibiu, am fost sfătuiți să o folosim pe Andra, fiica noastră, drept imagine a firmei. Am stat, ne-am gândit și am spus: „ De ce nu?” Era un nou început în care credeam foarte mult și în care am investit toate resursele noastre, iar ideea de a o avea pe Andra pe toate materialele de promovare ne surâdea. Noi doi oricum aveam rolul nostru bine definit în afacere. De ce să o lăsăm pe Andra pe dinafară? De ce să nu fie ea „The Pizza Girl”?

Andra – The Pizza Girl – Vedeta familiei

Colegii de școală au fost foarte surprinși, îmi puneau tot felul de întrebări și îmi spuneau că și-ar dori să fie în locul meu. Atunci când am văzut ca apar pe flyere și pe mașină și atunci când mă gândeam că mașina merge toată ziua prin tot orașul, mă simțeam o mică vedetă. (Andra P.)

Andra - The Pizza Girl în 2015 - prima mașină Pizza Prima
Prima mașină Pizza Prima Sibiu – The Pizza Girl

Da… Ea oricum era vedeta noastră. De când s-a născut 🙂 Ne aducem și acum aminte ce bucurie a fost când am văzut pentru prima oară fotografia ei imprimată pe mașina de livrare sau ce am simțit atunci când i-am auzit pentru prima oară vocea la radio, în spotul publicitar:

Pizza Prima Sibiu – voacea Andrei – The Pizza Girl

Nu a fost ușor

Deși la început, a fost o perioadă grea, până ne-am format clientela, faptul că în fiecare zi, o vedeam pe Andra alături de denumirea brandului era ca o promisiune de a reuși cu orice preț – promisiune pe care noi ne-am făcut-o nouă înșine ca familie.

Erau nopți nedormite de atâta epuizare, de întrebări și îngrijorări. Însă dimineața, atunci când ieșeam din casă și vedeam mașina cu imaginea Andrei zâmbind și având în mână o bucată din pizza făcută de noi, simțeam că avem dintr-o dată toată energia necesară de a face față unei noi zile. Și așa și era…

Andra – The Pizza Girl – diferită, dar aceeași

Timpul a trecut, afacerea a crescut. Însă nu doar ea. Și Andra -the Pizza Girl, a devenit adolescentă. Parcă… peste noapte. Acum, când privim noile poze pe care tocmai le-am făcut, vedem că „puiul” nostru nu mai e chiar „pui”. Are alte priorități, alte hobby-uri, însă pe față i-a rămas același zâmbet ștrengăresc, care ne umple sufletele de bucurie în fiecare zi.

Andra - The Pizza Girl -Before and After
Înainte și după 5 ani – Andra – The Pizza Girl – Pizza Prima Sibiu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top
Call Now Button