Pizza Prima și Alina – drumul către succes

Pizza Prima a devenit în timp, un brand cunoscut și apreciat în Sibiu. Dacă iubiți produsele Pizza Prima și dacă ne-ați spus în repetate rânduri, că facem cea mai bună pizza din Sibiu, să știți că Alina este principala vinovată pentru asta. Pentru ea, nu e niciodată prea devreme sau prea târziu pentru a prepara o pizza. Tot ea e cea care refuză categoric să lucreze cu ingrediente ieftine, chiar dacă făcând asta, profitul scade simțitor. În plus, aprovizionarea o face zilnic sau la două zile pentru a folosi doar materie primă proaspătă. Cam aceste aspecte explică și gustul pizzei care are clienți fideli din 2015. Dar mai multe, ne spune chiar Alina, care alături de soțul ei, din pasiune, a construit o afacere care îi încântă pe sibieni cu produse delicioase.

Alina, când ai avut prima oară contact cu industria pizza?

A fost în urmă cu 12 ani…

Cât de pregătită erai ca să faci față provocării?

Nu știu cât eram de pregătită, însă aveam o dorință imensă de a învăța și de a face lucrurile cât de bine puteam.

Ce te-a făcut să te hotărăști să îți deschizi propria afacere?

Unde munceam, lucrurile au început să se schimbe… Pe de altă parte, Andra, fetița mea, a fost încă un motiv pentru care mi-am dorit mai mult. Intenționam ca peste ani, să privească înapoi și să fie mândră de mama ei. 

Alina în bucătăria Pizza Prima Sibiu

La Pizza Prima, ce a fost cel mai dificil la început?

Totul părea dificil, însă cu timpul, tocmai acele lucruri care îmi ridicau probleme au ajuns să devină cele mai familiare aspecte ale vieții mele.

Pizza Prima cum și-a atras clienții la început? Cum a aflat lumea de voi?

Primii clienți au fost cunoștințe, rude. Ele ne-au recomandat mai departe și tot așa… Apoi, tot timpul am pus mare preț pe respect și răbdare în comunicarea cu clientul, pe calitatea produselor și pe punctualitate. Astfel, clienții ne-au rămas alături.

Care a fost momentul în care ai avut cea mai mare satisfacție și în care ai simțit că ați reușit cu adevărat?

Nu a fost neaparat un moment. A fost un proces în care am descoperit treptat că spusele concurenței, cum că afacerea nu ar rezista mai mult de un an, și care involuntar, mi se tot învârteau în cap, pur și simplu, nu se mai împlineau. Au trecut 5 ani de atunci și iată-ne încă pe piață și cu planuri mari de a ne dezvolta și mai mult.

Pizza Prima are vreun feedback de la vreun client care ți-a ajuns la inimă și care îți dă putere să mergi mai departe în momentele în care oboseala acumulată, în toți acești ani, își spune cuvântul?

Da!!! Sunt multe, dar unul chiar mi-a rămas întipărit în minte: „Faceți o pizza ca la mama acasă. Cum puteți rezista zi de zi să munciți atât de mult și, pe deasupra, să ne și răspundeți așa de frumos de fiecare dată? Mă rog să aveți putere de muncă și atunci când credeți că nu mai puteți!”

Cum a afectat relația ta cu soțul tău faptul că lucrați în aceeași afacere și sunteți împreună și la „serviciu” și acasă?

Nu am lucrat dintotdeauna împreună, dar aproximativ de 3 ani, da… Au fost zile furtunoase și zile senine, dar în acele zile mai complicate, Andra ne dădea puterea să trecem peste orice și să o luăm de la capăt. Pizza Prima Sibiu - Alina, Ghita si Andra

Unde te vezi peste 5 ani?

Bineînțeles, tot la Pizza PRIMA, dar cu o echipă lărgită, bine pregătită și plină de viață.

Pizza Prima este altfel? De ce ? De ce ar comanda cineva de la Pizza Prima și nu de la concurență?

În primul rând, deoarece folosim doar produse de calitate, fără înlocuitori de mozzarella și fără mezeluri ieftine. Aceasta, pentru că ne gândim la sănătatea clienților, așa cum ne gândim la sănătatea fiicei noastre. În al doilea rând, pentru că la Pizza Prima stabilim prețuri corecte pentru ambele părți, pe care nu le creștem fără a avea o justificare temeinică. În al treilea rând, pentru că ne pasă de mediu și folosim doar ambalaje biodegradabile, chiar dacă aceasta implică un efort finaciar în plus. În al patrulea rând, pentru că suntem rapizi: preparăm și livrăm rapid …și cu drag.

Ce ai face diferit dacă ai lua-o din nou de la capăt și te-ai întoarce în timp acum 5 ani?

Cred că nimic. Pentru că tot ceea ce am facut, am făcut din suflet.

Pizza Prima are clienți fideli de ani de zile. Ai ceva să le transmiți?

În primul rând, vreau să le mulțumesc pentru toate cuvintele frumoase și aprecierile pe care ni le transmit. Și promit că o să dăm tot ceea ce putem pentru ca și pe viitor, să fie mulțumiți.    

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top
Call Now Button